Fri från press och tristess?! Ett vidgat perspektiv på stress och utmattning

 

Salo, B. Fri från press och tristess?! Ett vidgat perspektiv på stress och utmattning. ISBN 978-952-5607-31-4. 2015. 192 sid. Mjuk pärm. Andra upplagan

Fredrik Brosché, teol.dr. En bok jag helhjärtat vill rekommendera.

Alf B Svensson, författare och psykolog:

En spännande och annorlunda bok om stress och stresshantering. Du får hjälp att analysera den stress du upplever utifrån ett vidare perspektiv än vad som är vanligt. Du får också praktiska verktyg att hantera din stress utifrån både psykologisk kunskap och en kristen värdegrund.

 

Anders Blomberg, författare och pastor: På ett varsamt, vist och känsligt sätt visar författaren hur mångfacetterade stressorsakerna kan vara.

Per Andersson, Ljus i öster, Efter att själv upplevt utbrändhet har boken blivit en nyckel i min vardag att förstå att jag är älskad för den jag är, och inte vad jag gör.

 

Författaren: Min önskan är att ge ett vidare perspektiv på välfärdsfenomenet stress och därmed också bredda synen på hur vi kan hantera stressen. När vi ser hur mångfacetterade stressorsakerna kan vara, får vi också flera redskap för stresshantering.

 

 

Boken innehåller också ett kartläggningsformulär till hjälp att avslöja energitjuvar. Ett vidare perspektiv bidrar också till att minska den känsla av misslyckande som vill krypa innanför skinnet på den som drabbats av utmattning.

Innehållsförteckning: 
Inledning: 
Dela/Spara